Dades personals

La meva foto
Blog amb eines educatives Tania Ruiz

diumenge, 24 d’octubre del 2010

Un dia dins de la universitat de visita




Bé ja he treballat amb flickr, cosa que fins ara no havia fet mai.

L’experiència ha anat molt bé ja que m’ha paregut molt interessant poder compartir les fotos amb tots els companys al igual que poder observar tots el treball de tots, ja que més o menys les fotos són prou paregudes pel que he vist. En un principi anava una mica perduda i per tant no ho manejava molt bé, però a poc a poc he anat agafant més pràctica. El que he fet ha sigut fer una xicoteta visita guiada per la UJI, ensenyant fotos de cada una de les facltats així com també llocs com el rectorat, o la biblioteca.

Despès de ficar les fotos he inclòs un breu comentari en cadascuna per a poder organitzar-les millor i anant mostrant el nom de cada edifici. I finalment, he pujat aquestes fotos al grup de clase de flickr per a que tots els companys pugueren vore-les com jo he fet amb les seues.

El que he après en aquesta pràctica ha sigut a part de com es pugen fotos a una pàgina, com ara Flickr, com poder organitzar-les, comentar-les, etc per a poder contar molt en molt poca lletra. Ja que estem acostumats a allargar els comentaris innecessàriament i mitjançant aquest treball s’observa com moltes vegades les coses breus expliquen molt més que altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada